Přejít na hlavní obsah

Hledat podle:


Hvězdičky

Hodnocení

Nová Ves – 359 hotelů a dalších typů ubytování
Pokud si chcete zobrazit nejnovější ceny a nabídky, vyberte termín.
Hotel Pod Stráží, hotel v destinaci Nová Ves

Hotel Pod Stráží se nachází v jihočeské obci Lhenice, 24 km od Českého Krumlova, a svým hostům nabízí Wi-Fi zdarma a restauraci s nabídkou tradiční české kuchyně.

Přístup personálu předčil veškerá naše očekávání. Protože jsme měli objednané apartmány, které byly nad restaurací, ve které se konala oslava, vybrala pro nás majitelka pokoj tak, abychom nebyli obtěžováni hlukem. Nikdy jsem se s tímto přístupem a krokem nesetkala a moc za něj děkuji!
8.5
Hodnocení 8.5
Velmi dobré
Hodnoceno jako velmi dobré
98 hodnocení
Cena od1 778,16 Kčza noc
Penzion u Sevcu, hotel v destinaci Nová Ves

Penzion u Sevcu se nachází v destinaci Holubov a poskytuje ubytování s zahradou, neplaceným soukromým parkovištěm, terasou a barem. Zámek Český Krumlov je 14 km daleko.

Penzion je na krásném místě. Výhled do přírody je úžasný. Majitel myslel i na ty nejmenší a hřiště obsahuje pečlivě vybrané herní prvky včetně zabezpečení. Třešničkou na dortu je i jezírko, které je součástí areálu. A nutno dodat, že personál je velmi milý, ochotný, příjemný. Se vším poradí, pomůže. Vřele doporučuji.
8.9
Hodnocení 8.9
Skvělé
Hodnoceno jako skvělé
129 hodnocení
Cena od1 502,67 Kčza noc
Pension Špejchar u Vojty, hotel v destinaci Nová Ves

Penzion Špejchar u Vojty se nachází v Holašovicích, 15 km od zámku Hluboká nad Vltavou, a provozuje vlastní à-la-carte restauraci, která podává regionální kuchyni.

Ubytovani v klidné krasne vesnici, pokoj nove zrekonstruovany, úžasná snidane a dobrý obědy, prima personál, dobre vyuziti pro deti (velka zahrada, hriste, trampolina, bazen),grill
8.5
Hodnocení 8.5
Velmi dobré
Hodnoceno jako velmi dobré
104 hodnocení
Cena od1 252,23 Kčza noc
Ekofarma Horní Chrášťany, hotel v destinaci Nová Ves

Ekofarma Horní Chrášťany se nachází v destinaci Lhenice a nabízí ubytování s zahradou, neplaceným soukromým parkovištěm, sdíleným loungem a terasou. Náměstí Přemysla Otakara II. Je 24 km daleko.

Krásné místo téměr bez signálu, létě to musí být úplně top a klidně bych se vrátila. Chutná snídaně i večeře v restauraci
8.6
Hodnocení 8.6
Skvělé
Hodnoceno jako skvělé
66 hodnocení
Cena od1 908,64 Kčza noc
Hamr Divci Kamen, hotel v destinaci Nová Ves

Hamr Divci Kamen se nachází v Křemži a nabízí ubytování s zahradou, neplaceným soukromým parkovištěm, sdíleným loungem a vybavením pro grilování. Zámek Český Krumlov je 15 km daleko.

Nadherna lokalita, hezky pokoj, pan majitel super, vstricny a ochotny, kuchyn vyborna vcetne snidani. Urcite se vratime.
8.9
Hodnocení 8.9
Skvělé
Hodnoceno jako skvělé
80 hodnocení
Cena od2 479,41 Kčza noc
Penzion Haberský vrch, hotel v destinaci Nová Ves

Penzion Haberský vrch sídlí v budově bývalého pivovaru v jižních Čechách, 15 km od Českých Budějovic.

Vstřícný a komunikativní personál. Bezva snídaně
7.9
Hodnocení 7.9
Dobré
Hodnoceno jako dobré
131 hodnocení
Cena od1 627,89 Kčza noc
Rozboudovec, hotel v destinaci Nová Ves

Rozboudovec se nachází v Křemži, v oblasti, kde se můžete věnovat cyklistice. Náměstí Přemysla Otakara II. Se nachází 17 km odtud a Otáčivé hlediště 15 km.

U domku je krásná veliká zahrada s posezením. Paní majitelka byla moc milá a příjemná, komunikace byla bez problémů. Při příjezdu na nás čekalo pohoštění. Ubytování odpovídá fotografiím
9.6
Hodnocení 9.6
Naprosto výjimečné
Hodnoceno jako naprosto výjimečné
65 hodnocení
Cena od2 078,69 Kčza noc
Penzion Adien, hotel v destinaci Nová Ves

Penzion Adien se nachází v destinaci Chvalšiny a poskytuje ubytování s zahradou, neplaceným soukromým parkovištěm, sdíleným loungem a terasou. Zámek Český Krumlov je 15 km daleko.

8.7
Hodnocení 8.7
Skvělé
Hodnoceno jako skvělé
32 hodnocení
Cena od1 502,17 Kčza noc
Hand On Heart , ubytování s jógou, hotel v destinaci Nová Ves

Hand On Heart, ubytování s jógou se nachází v destinaci Babice a poskytuje terasu a ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Ubytování nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Paní majitelka. Přívětivé prostředí.
9.8
Hodnocení 9.8
Naprosto výjimečné
Hodnoceno jako naprosto výjimečné
6 hodnocení
Cena od2 782,62 Kčza noc
Apartmán pod Sříbrnou horou, hotel v destinaci Nová Ves

Apartmán pod Sříbrnou horou se nachází v destinaci Lhenice, v oblasti, kde se můžete věnovat pěší turistice. Zámek Český Krumlov se nachází 32 km odtud a Černá věž 22 km.

Majitelé na nás trpělivě čekali i přes menší zpoždění, oba nás velmi přívětivě přivítali a ukázali nám apartmán, který byl doslova dech beroucí. Cestujeme s rodinou velmi často, ale mohu říci, že toto bylo jedno s vůbec nejhezčích a nejpříjemnějších přivítání vůbec. Majitelé apartmánu jsou velmi ochotni a opravdu vyhoví každému i sebemenšímu požadavku i přesto, že jsou oba vytíženi svými vlastními povinnostmi. Ráno v apartmánu pod stříbrnou horou je jako probudit se v říši divů. Krásná příroda, pastvina s koňmi a přivítaní úžasného psího mazlíka. Měli jsme možnost využití krásné zahrady s grilem a příjemným posezením. Každý kdo si chce odpočinout a potěšit duši od každodenního shonu by měl toto místo navštívit. Nám to velmi pomohlo a určitě se plánujeme vrátit. Majitelům moc a moc děkujeme za tento krásný pobyt.
9.7
Hodnocení 9.7
Naprosto výjimečné
Hodnoceno jako naprosto výjimečné
26 hodnocení
Cena od2 454,36 Kčza noc
Zobrazit všechny hotely v destinaci Nová Ves a okolí
Zaregistrujte se k odběru speciálních nabídek

Přihlaste se k odběru zpravodaje a ceny budou hned nižší!

Co si hosté myslí o destinaci Nová Ves?

  • 10
    Hodnocení 10

    Výhodná poloha pro výlety do Českých Budějovic, Hluboké nad...

    Výhodná poloha pro výlety do Českých Budějovic, Hluboké nad Vltavou, Českého Krumlova. Krásné čisté ubytování za slušnou cenu, mimo ruch města. Pro nás naprosto ideální.
    Ursinyova